Ako sme si bunker stavali...│Zo života #10

Na doraste (o ktorom by som už asi mala napísať poriadne) sme mali špeciálny deň. Najstarší z tínedžerov, ktorí na stretnutia chodili (takmer) každý piatok, niektorí aj 4-5 rokov, oficiálne opustili rady dorastencov a pridali sa k starším mládežníkom. Keďže sme im chceli pripomenúť ich detstvo, rozhodli sme sa vyzdobiť našu klubovňu ako vankúšovo-dekový bunker! 


Ak sa rozhodnete vyrobiť si bunker v miestnosti, ktorá nie je až taká malá, budete na to potrebovať: asi tak tonu plachiet, látok a závesov na steny a strop, desiatky vankúšov a diek, čo najviac matracov, kopec svetiel a svetielok, asi tak 5 hodín na výzdobu a voilá...máte super bombastický a super coolový bunker!


Hoci nám vzduch cez 3 malé okná veľmi neprúdil a horúco tam bolo celkom dosť, 75 ľudí sa do miestnosti vošlo a bolo nám veľmi fajn! Do bunkra sa ako inak vchádzalo cez tunel z matracov a sedeli sme na vankúšoch, podsedákoch či kamarátoch. Večer sme si posedeli a pokecali s kamošmi, ktorých nebudeme vídať každý piatok, ale určite aspoň iné dni... Videli sme ich vyrásť z malých 11 ročných detí na (trošku) väčších 16 ročných (miestami) rozumných ľudí, s ktorými sme máme kopec spomienok a zažili sme kopec srandy ;)


Keď budem veľká a budem mať vlastný byt, takto nejako bude vyzerať moja obývačka a bude to super-duper-fantastické :) dovtedy ponúkame svoje služby ako zdobiči a stavitelia bunkrov, takže ak máte záujem, dajte nám vedieť. A ešte: najbližšie ma čaká zhodnotenie septembra, vecí, ktoré ma tešili a iných malých zázrakov...

zdroj fotiek: dorastový album na facebooku

Komentáre